Veelgestelde vragen

Vragen over abonnementen

Wat is Voordeel.com?

Voordeel.com is een onafhankelijk platform dat jou helpt slim te kopen en geld te besparen. Op je dagelijkse boodschappen, maar ook op producten die je maar af en toe koopt zoals elektronica of speelgoed. Daarvoor ontwikkelen we zelf specifieke oplossingen zoals laagsteprijsvinden.nl en het persoonlijke Boodschappen Bespaarplan. Ook verzamelen we relevante informatie op één plek die jou kan helpen geld te besparen, zoals allecashbacks.nl en aboworld.nl. Kijk voor meer info op voordeel.com.

Wat is de Voordeelcommunity?

De Voordeelcommunity is onderdeel van Voordeel.com, een onafhankelijk platform dat draait om voordeel en geld besparen. Samen met de leden in onze community bepalen we welke diensten we wel of niet aanbieden op Voordeel.com. Leden delen in deze community ook tips en tricks om geld te besparen onder het motto: samen bespaar je meer! Kom je er ook bij? Aanmelden kan gratis via www.community.voordeel.nl.

Wat is het verdienmodel van aboworld.nl?

Voor jou als gebruiker is aboworld.nl gratis. Wil je een abonnement afsluiten, dan ga je via de link op onze site direct door naar de desbetreffende (web)shop. In ruil daarvoor betaalt de (web)shop ons een kleine vergoeding. Dit heet een affiliatevergoeding.

Belangrijk is te weten dat aboworld.nl (net als Voordeel.com) onafhankelijk is. Onze dienstverlening aan jou als consument wordt niet bepaald of op enige wijze beïnvloed door het wel of niet ontvangen van zo’n affiliatevergoeding.

Is aboworld.nl een (web)shop)?

Nee, we verzamelen alleen informatie over de verschillende abonnementen op één plek. Je kunt bij ons geen abonnement afsluiten. Je kunt via aboworld.nl wel doorklikken naar de pagina van de desbetreffende aanbieder en daar een abonnement afsluiten.

Kan ik bij jullie ook inhoudelijke vragen stellen over de abonnementen die jullie tonen?

Nee, wij verzamelen hier alleen de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten op één plek. Voor inhoudelijke vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van het abonnement.

Hebben jullie ook speciale (kennismakings)aanbiedingen voor de getoonde abonnementen?

Nu nog niet, maar die willen we wel gaan toevoegen. Hou deze site in de gaten of meld je gratis aan bij onze voordeelcommunity, dan mis je niks.

Wat is de kwaliteit en betrouwbaarheid van de getoonde abonnementen?

Aboworld.nl geeft geen kwaliteitsoordeel over de getoonde abonnementen. We verzamelen ze alleen in een overzicht op één plek, zodat jij niet hoeft te zoeken.

Ons advies: kijk voor het afsluiten van een abonnement welke ervaringen andere mensen ermee hebben. Ook de veelgestelde vragen op de website van een aanbieder geven je vaak een goede indicatie van dingen waarmee je te maken kunt krijgen.

Bespaar ik geld als ik een abonnement afsluit?

Soms wel, soms niet. Een abonnement sluit je soms af vanwege het gemak, soms omdat de producten/diensten alleen via een abonnement verkrijgbaar zijn en soms kun je er inderdaad geld mee besparen. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is.

Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Dat hangt af van de voorwaarden van de aanbieder van het abonnement.

Tip 1: lees die voorwaarden goed door en check of het om een doorlopend abonnement gaat of om een abonnement dat automatisch afloopt na een bepaalde termijn.

Tip 2: is het een doorlopend abonnement, check dan wanneer je uiterlijk moet opzeggen (en hoe) en noteer die datum alvast in je agenda. Dan kun je later nog bepalen wat je wilt – opzeggen of verlengen - maar vergeet je het in elk geval niet.

Zoek je een abonnement in een andere categorie?

We verzamelen alleen abonnementen in de getoonde categorieën. Zoek je een abonnement op een ander gebied, zoals energie, (zorg)verzekeringen, telefonie, internet en tv? Kijk dan even op onze andere pagina, waarop we allerlei (prijs)vergelijkers hebben verzameld: . Misschien vind je daar wat je zoekt.

Kan ik helpen aboworld.nl en Voordeel.com nog beter te maken?

Jazeker, graag! Meld je dan gratis aan bij onze Voordeelcommunity. Samen met de leden verbeteren en ontwikkelen we nieuwe bespaaroplossingen voor ons voordeelplatform, onder het motto: samen bespaar je meer!